Westcoast Motorsport är aktiva runt om på racingbanor, mässor och motorfestivaler i Europa och stödjer en hel del duktiga förare. Till vår hjälp har vi givetvis också en rad människor och företag som hjälper till att få allt att fungera.

Westcoast Motorsport får många förfrågningar och är i regel alltid öppna för nya samarbeten med drivande människor. Bilbyggare, racerförare och hela racingteams, Westcoast Motorsports dörr är alltid öppen. Något vi värdesätter är att man tänker utanför boxen kring vårt eventuella samarbete och att man är en god ambassadör för vårt varumärke. Vi älskar all typ av bilsport men i slutändan gäller det att vårt varumärke blir starkare och försäljningen ökar för att vi skall kunna hjälpa er att bli starkare också. Så det är viktigt att du/ni kan bidra till det.

Ett krav vi har vid samarbeten är att vi får gott om foton och film av er som vi fritt kan använda i vår marknadsföring. Har ni varit på en tävling/utställning så förväntar vi oss att ni delar ett antal bilder och filmer med oss fritt att använda. Är det en extern fotograf ni fått material av så är det oerhört viktigt att ni frågat om tillåtelse att ni och vi kan använda bilderna.

Vi vill gärna synas på er bil, trailer m.m. men ni ansvarar för att ta fram en dekal i passande storlek för ändamålet. Önskar ni hjälp med racingoverall, profilkläder, teamkläder och liknande produkter kan vi gärna hjälpa er att ta fram passande produkter med era och Westcoast Motorsports tryck.

Många satsar givetvis mycket på sociala medier och erbjuder oss att göra reklam för oss i sina kanaler vilket alltid är kul. Se till att du läser på om Skatteverkets regler kring reklamsamarbeten i sociala medier här: Skatteverkets regler om Influencers och Reklamsamarbeten på Internet och i Sociala medier.

Vi rekommenderar alltid att om man ska satsa seriöst på sitt bilbyggande, tävlande etc. att man registrerar en F-skattsedel, alltså skaffar en enskild firma eller Aktiebolag för att enklare kunna fakturera varandra för tjänster, arvoden, provision, sponsring och produkter osv. Vi kan gärna vara er rådgivare vid en företagsstart men du kan också läsa mer på verksamt.se/starta

Är du nyfiken på att samarbeta med Westcoast Motorsport eller bara har några frågor? Kontakta oss gärna på info@westcoastmotorsport.se eller på telefon 010 – 20 40 400 med ditt förslag om samarbete eller dina frågor och funderingar.

Några av våra samarbetspartners genom åren: