Westcoast Motorsport är aktiva runt om på racingbanor, mässor och motorfestivaler i Europa och stödjer en hel del duktiga förare. Till vår hjälp har vi givetvis också en rad människor som hjälper till att få allt att fungera. Nedan finner ni en enkel beskrivning av olika förare som Westcoast Motorsport stödjer. Vill du samarbeta med oss? Är ni ett redan existerande team? Förare? Fotografer? Företag? Kontakta oss gärna på info@westcoastmotorsport.se med ditt förslag om samarbete.

Säsong 2021
Vi söker nya förare som har lust att bli en del av Team Westcoast Motorsport. Ska du deltaga på något evenemang och köra under Team WCMS flagga så tveka inte att höra av dig till oss. Alla förare får keps, t-shirt och solglasögon som skall användas under tiden i depån när man inte kör samt klistermärken till bilen. Då vi samarbetar med Red Bull kan vi även lösa energidryck ifrån dem. Alla förare som deltar under vår flagg under 2021 får även 20% rabatt i vår webbutik.

För att vi skall ställa upp som partner krävs det att ni är en god ambassadör för vårt varumärke. Foto och filmmaterial är obligatoriskt att skicka in under/efter evenemanget och att man arbetar aktivt med sina sociala medier.

Vi har även förmånliga priser på fullt “event-paket” där vi kan hjälpa till med att rodda ihop din monter i depån med tält, flaggor, bilplats, hospitality ytor, ljud och ljus, biljetter, personal, biltransport m.m. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som förare. Kontakta oss för mer information.

FÖRARE VI SAMARBETAR MED

Felix Lindvall
Förare Drifting SM
EmailInstagramHemsida
Simon Brandt
Förare PCS Racing
EmailInstagram
Daniel Redenius
Förare Drifting
EmailInstagram
Ole Kristian Temte
Förare Rallycross
EmailInstagramFacebook
Sebastian Johansson
Förare Nordic Time Attack
EmailInstagram
Martin Sutinen
Förare Nordic Time Attack
EmailInstagramGaraget.org
Kristian Karvonen Gustavsson
Förare Drifting
EmailInstagram
Christian Curry Andersson
Custom Bilbyggare
Daniel Hansson
Custom Bilbyggare
EmailInstagram
Sami Hyttinen
Custom Bilbyggare
EmailInstagram
Andréas Olsson
Förare Drifting
EmailInstagramFacebook
Fredrik Persson
Förare Drifting
EmailInstagram