På events är där allt blir till verklighet

Man träffar sina nya bästa vänner, skapar spännande samarbeten för framtiden, känner adrenalinet pumpa när man står på startlinjen och blir fylld av spänning och känslan av wow.

Vi deltar med vårt Team WCMS på adrenalinfyllda racingevent av arrangörer som t.ex. Gatebil, Bilsport, Nordic Time Attack, FIA World Rallycross och ARN Racing m.fl. Trackdays, drifting, dragracing, streetracing, mässor och utställningar är också något vi har stort deltagande på runt om i de nordiska länderna.

Sen 2016 är vi också aktiva som inköpare på de stora mässorna Sema Show och Aapex Show i Las Vegas, USA.

Westcoast Motorshow

Vi började skapa egna evenemang i början på 2000 talet, men den riktiga “boomen” kom när vi skapade vår stora bil & mc utställning 2009, Westcoast Motorshow. Det första evenemanget i nybyggda Arena Vänersborg. En fantastisk show som gav oss unika erfarenheter. Vi har arrangerat mässan 2009, 2010 och 2013 i Vänersborg och Trollhättan. Westcoast Motorshow har blivit ett unikt event för custombyggda extrema bilar och motorcyklar. Företag, klubbar och bilar har blandats i en inomhusarena med olika race uppvisningar utomhus, sm-tävlingar i billjud och mycket mera.

Totalt har hundratals utställare från nordens alla länder deltagit genom åren. Är ni intresserade av ett samarbete vid nästa Westcoast Motorshow, är ni varmt välkomna att kontakta oss för djupare diskussioner på info@westcoastmotorsport.se

Företag/team-samarbeten

Vi är alltid öppna för spännande samarbeten, så ni är varmt välkomna att kontakta oss för ytterligare diskussioner. Då vi har flera förare/bilar som vi samarbetar med finns flera möjligheter att samarbeta även kring dom. Vi erbjuder  hjälp med hemsidor, sociala medier, marknadsföring och tillverkning av reklamprodukter/merch. Behöver ni personal till er monter på ett evenemang, transporter eller något annat inom team management. Varmt välkomna att kontakta oss.

Boka oss till ditt event

Förutom våra egenproducerade evenemang deltar vi på många andra events. Ni är mer än välkomna att invitera oss och våra bilar till ert motorsportevent, utställning etc. Behöver ni specialbilar och fotografer till en film/foto session eller om ni behöver en värd/domare/speaker/konferencier till ett av era events så stället vi gärna upp för er. Under alla de år vi har hållit på inom motorsportvärlden så har vi skaffat oss ett enormt nätverk och mycket erfarenhet från att arrangera stora evenemang. Ni är varmt välkomna att kontakta oss med ert förslag.