Här har vi samlat det som rör vår mediavärld på olika vis. Länkar till fotografer vi samarbetar med, logotyper och mobilbakgrunder att ladda ner, tips på spotifylistor m.m.

Vi söker alltid efter mer folk som vill vara med och skapa innehåll för våra sociala medier, fotografera, filma, redigera, bygga hemsidor, göra poddar m.m. Skulle du ha lust, så tveka inte att kontakta oss på info@westcoastmotorsport.se och berätta lite mer om dig själv, för din möjlighet att bli en del av vårt “medieteam”. Förutom våra egna varumärken arbetar vi med att bistå partners, teams och förare m.fl. på olika vis inom ovan nämnda områden så vi behöver alltid nya talanger till vårt team.

Profil och Logotyper

Westcoast Motorsport använder sig av färgerna vitt, rött och svart som primära färger, och logotyper skall användas i originalfärger om inget annat är överenskommet. Typsnitten i fristående textlogotyp är neversaydie och hemihead. I broschyrtexter etc. använder vi oss av typsnittet Exo.

Nedan här finner du logotyper till Westcoast Motorsport. Högerklicka på den logo som du önskar ladda ner och välj “spara länk som” för att få sparat den i tryckfärdig PDF. Det går även bra att klicka på bilden och ett nytt fönster öppnar sig där man kan se den i större format och sen högerklicka och där välja “spara”. OBS! Den svarta bakgrunden på Westcoast Motorsports logotyper nedan syns ej på den tryckfärdiga pdf filen utan är enbart för att man skall se vad det står på miniatyren.

Logotyper

Mobilbakgrunder
westcoast motorsport mobilbakgrund background cellphone team wcms vänersborg sverige bilar westcoast motorsport mobilbakgrund background cellphone team wcms vänersborg sverige bilar westcoast motorsport mobilbakgrund background cellphone team wcms vänersborg sverige bilar westcoast motorsport mobilbakgrund background cellphone team wcms vänersborg sverige bilar

Poddar, musik och dokumentärer

Spellistor på Spotify
Här har ni några av våra grymma spellistor på Spotify med musik och motorsportrelaterade dokumentärer samt tips på olika bilsport podcasts som vi gillar eller har varit med i.

Westcoast Motorshow Popping

WCMS Partaj

Motorsport Dokumentärer

Plattan i mattan – Sportbladets F1-podd

Forza Motorsport F1 & Indycar Podcast

Driftpodden

F1: Beyond The Grid

F1 För Alla

Onroaders Podcast

Formel1Sverige – F1 Podcast

Racingpodden

Bil i P4

Motorsportpodden

Målflagg – En podd om Motorsport

Indypodden

Rallypodden

Viaplay F1-Podcast (Nya avsnitt endast på PodMe)

RideZone

VF Motor (Nedlagd i September 2017)

Allt om bilar – En podd från Expressen

Rally Live Podcast

Autosport F1 & Motorsport

Bilpodden – Med auto motor & sport