RED BULL

Vi är oerhört glada att vi på Westcoast Motorsport kommer inleda ett samarbete med Red Bull Sverige nu under våren 2019. Det känns som ett naturligt steg i rätt riktning eftersom vi redan samarbetar med Puma som även de har starka band med Red Bull.

Red Bull kommer vara med och stödja Team WCMS när vi är iväg på racinghelger och givetvis kommer vi också att börja sälja Red Bulls hela sortiment av drycker här i vår webbutik, i vår butik i Vänersborg och när ni ser oss i depåerna på olika event.

QSP PRODUCTS

Vår leverantör QSP Products förser oss med ett stort utbud av FIA godkänd förarutrustning så som stolar, bälten etc. Vi har även en helt ny katalog för säsong 2018/2019 på alla varor ifrån QSP/Autosport Company som ni hittar genom att >> klicka här <<

SAMCO SPORT

Vi söker för tillfället fler företag som vill bredda sitt produktutbud med varor ifrån Samco Sport. Vi är generalagent för Samco Sport i Sverige och de levererar högkvalitativa produkter, främst silikonslangar där man också erbjuder livstids garanti på de flesta produkterna. Kontakta oss om ni är intresserade så berättar vi mer.