Team WCMSVi är Team Westcoast Motorsport. Ett gäng med bensin i blodet som älskar vackra och snabba bilar. Det viktigaste av allt, att utveckla oss på racingbanorna för att bli bättre förare, växa till ett modernt racingteam och att ha kul.

Huvudkontoret för Team Westcoast Motorsport ligger i Vänersborg, och våra dörrar är alltid öppna för härliga människor som vill hänga på, hjälpa till, köra för Team WCMS eller inleda olika typer av partnersamarbeten.

Säsongen 2018
Vi började säsongen med att delta på norra Europas största bilmässa, Bilsport Performance & Custom Motor Show i Jönköping, Sverige. Där hade vi ha en monter i A-hallen tillsammans med 59 North Wheels. Vi kommer delta på t.ex. Raceworz och Gatebil under året.

Vi kommer ha förare i år som vi stödjer både inom Drifting RM, Nordic Time Attack, FIA World Rallycross Championship m.m. För att läsa om vilket vårt nästa evenemang blir, vänligen följ oss i sociala medier på facebook och instagram.

Har du också lust att bli en förare körandes för Team WCMS så tveka inte att höra av dig med mer info om dig själv och din bil.

Sponsorer 2018
Vi välkomnar givetvis alltid seriösa företagare som vill hjälpa oss att skapa bra förutsättningar för våra förare. Vi har som nämnt ovan förare både i nationella och internationella serier, och kan skapa spännande och marknadseffektiva lösningar för just ert företag. En av fördelarna är ju att vi dessutom driver egen butik och webbutik där vi kan saluföra era produkter och tjänster till våra kunder. Vi samarbetar sen tidigare med flera starka varumärken, som kan bidra till att stärka sammanhanget för alla sponsorers små eller stora bidrag.

Så tveka inte att kontakta oss om ni har lust att diskutera samarbete kring vårt team, en eller flera av våra förare.