Om oss

Westcoast Motorsport som företag startades redan 2008 under namnet Eventfabriken när vi började planera för evenemanget Westcoast Motorshow. Det blev en spektakulär motormässa som arrangerades första gången 2009 i Arena Vänersborg. Senare bytte vi namn på företaget till Westcoast Motorsport för att förtydliga vår verksamhet ytterligare. Under 2016 och 2017 tar vi nu nya steg för att utveckla företaget, med en bättre webshop, nya evenemang och Team Westcoast Motorsport.

Företaget drivs i huvudsak av Pontus Karlsson, men som vid evenemang och andra speciella tillfällen backas upp av ett stort team som gärna hjälper till. Dessutom flyttar vi 1 december 2016 in i nya lokaler i Vänersborg, där vi kommer ha monteringsverkstad, showroom/butik, teamlokal, fotostudio och motorsport café m.m.

Vårt mål är att specialisera oss på att importera och sälja högkvalitativa produkter för alla typer av bilsport, framförallt till Japanska och Europeiska bilar men även till andra. Vi kommer fortsätta utveckla spännande och utmanande evenemang samtidigt som vi importerar och breddar vårt produktutbud.

Har du produkter som du tror skulle intressera oss, så hör gärna av dig till oss på info@westcoastmotorsport.se