Om ossWestcoast Motorsport som företag startades redan 2008 under namnet Eventfabriken när vi började planera för evenemanget Westcoast Motorshow. Det blev en spektakulär motormässa som arrangerades första gången 2009 i Arena Vänersborg. Senare bytte vi namn på företaget till Westcoast Motorsport för att förtydliga vår verksamhet ytterligare. Under 2018 tar vi nu nya steg för att utveckla företaget, med en bättre webbshop, nya evenemang och Team WCMS vilket vi igenom stödjer flera förare både nationellt och internationellt.

Företaget drivs i huvudsak av Pontus Karlsson, men som vid evenemang och andra speciella tillfällen backas upp av ett stort team som gärna hjälper till. Sen December 2016 befinner vi oss i lokaler på närmare 400 kvadratmeter i den vässtliga staden Vänersborg. Där har vi bland annat kontor, verkstad, olika arbetsrum, showroom/butik och en hel övervåning för lager och personal/social ytor.

Vi jobbar med tre ben, varav det ena är vårt Team WCMS, det andra är våran evenemangsbit där vi kommer fortsätta utveckla spännande motorrelaterade evenemang och det tredje är att utveckla och utöka vår import/tillverkning/försäljning av högkvalitativa produkter för alla typer av motorsport.

Har du produkter som du tror skulle intressera oss, så hör gärna av dig till oss på info@westcoastmotorsport.se.